Vi støtter

Vi har i år valgt at støtte hhv. Danmarks Indsamling, Kræftens Bekæmpelse, Familier med kræftramte børn og Danske Hospitalsklovne.

Byggeselskabet PAULSEN A/S støtter Danmarks Indsamling 2022 ”Hjælp coronakrisens børn”, der med bæredygtige udviklingsprojekter i 13 lande skal hjælpe coronakrisens børn med en ny start, nyt håb og bringe nye muligheder. Der sikres heraf rent drikkevand, adgang til uddannelse, og beskyttelse i form at lægehjælp og forsørgere.

Byggeselskabet PAULSEN A/S støtter organisationen Kræftens Bekæmpelse som erhvervspartner, der arbejder med forskningen, forebyggelsen og tildelingen af hjælp til kræftpatienter og deres pårørende.

Byggeselskabet PAULSEN A/S støtter organisationen Familier med kræftramte børn, der hjælper kræftramte børn, unge og deres familier, så de alle bedst muligt kommer igennem en svær tid.​

Byggeselskabet PAULSEN A/S sponsorerer foreningen Danske Hospitalsklovne, der arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kommer gennem deres sygdomsforløb.

Byggeselskabet PAULSEN A/S støtter Hjertegalla 2022, der indsamler til fordel for Hjerteforeningen og Børnehjertefonden, således alle hjerte-kar-patienter og pårørende kan tilbydes gratis hjælp, støtte og rådgivning, samt bidrager til behandlingen af og forskningen i hjerte-kar-sygdomme.

Andre sponsorater: Sejs-Svejbæk Idrætsforening, Silkeborg Golf, Dansk Politihundeforening, Lem Rideklub, Vindinge Boldklub, Silkeborg IF, Viborg HK og Viborg Forenede Håndboldklubber.​

Hovedkontor​

Erhvervsvej 2A

8653 Them​

Att. Adm. Direktør Christian Paulsen​

45026988616

Regionskontor Jylland & Fyn

Erhvervsvej 2A

8653 Them

Att. Regionsdirektør Jesper Quist

Regionskontor Sjælland

Lejrvej 41, 1. sal

3500 Værløse

Att. Regionsdirektør Søren Lous Kemp