Vi støtter

Vi har i år valgt at støtte hhv. Danmarks Indsamling, Kræftens Bekæmpelse, Familier med kræftramte børn, Danske Hospitalsklovne, Hjertegalla og Røde Kors' Julehjælp.

Byggeselskabet PAULSEN A/S støtter Danmarks Indsamling​ 2023 ”Hjælp verdens sårbare børn”, der med målrettede udviklingsprojekter i 15 lande skal hjælpe nogle af de mest sårbare familier i verdens kriser. Der sikres heraf at børnene får mad og rent drikkevand, adgang til uddannelse, læge- og krisehjælp samt omsorg og beskyttelse.

Byggeselskabet PAULSEN A/S støtter organisationen Kræftens Bekæmpelse som erhvervspartner, der arbejder med forskningen, forebyggelsen og tildelingen af hjælp til kræftpatienter og deres pårørende.

Byggeselskabet PAULSEN A/S støtter organisationen Familier med kræftramte børn, der hjælper kræftramte børn, unge og deres familier, så de alle bedst muligt kommer igennem en svær tid.​

Byggeselskabet PAULSEN A/S sponsorerer foreningen Danske Hospitalsklovne, der arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kommer gennem deres sygdomsforløb.

Byggeselskabet PAULSEN A/S støtter Hjertegalla 2022, der indsamler til fordel for Hjerteforeningen og Børnehjertefonden, således alle hjerte-kar-patienter og pårørende kan tilbydes gratis hjælp, støtte og rådgivning, samt bidrager til behandlingen af og forskningen i hjerte-kar-sygdomme.

Byggeselskabet PAULSEN A/S støtter Røde Kors' Julehjælp, der hjælper sårbare børnefamilier med julemad og små gaver til børnene, således de også kan have en juleaften som de fleste andre familier i Danmark.

Andre sponsorater: Sejs-Svejbæk Idrætsforening, Silkeborg Golf, Dansk Politihundeforening, Lem Rideklub, Vindinge Boldklub, Silkeborg IF, Viborg HK og Viborg Forenede Håndboldklubber.​

Hovedkontor​

Erhvervsvej 2A

8653 Them​

Att. Adm. Direktør Christian Paulsen​

45026988616

Regionskontor Jylland & Fyn

Erhvervsvej 2A

8653 Them

Att. Regionsdirektør Jesper Quist

Regionskontor Sjælland

Lejrvej 41, 1. sal

3500 Værløse

Att. Sektionschef Torben Petersen