Vi støtter

Vi har i år valgt at støtte hhv. Kræftens Bekæmpelse, Familier med kræftramte børn, Kræft er ikke for børn og Danmarks Indsamling.

Byggeselskabet PAULSEN A/S støtter organisationen Kræftens Bekæmpelse som erhvervspartner, der arbejder med forskningen, forebyggelsen og tildelingen af hjælp til kræftpatienter og deres pårørende.

Byggeselskabet PAULSEN A/S støtter organisationen Familier med kræftramte børn, der hjælper kræftramte børn, unge og deres familier, så de alle bedst muligt kommer igennem en svær tid.

Byggeselskabet PAULSEN A/S støtter Kræft er ikke for børn-kampagnen, der gennem oplysning og indsamling sætter fokus på kræft, således der indsamles penge til forskning, forebyggelse samt patient- og pårørendestøtte til børn og unge.

Byggeselskabet PAULSEN A/S støtter Danmarks Indsamling 2021 ”Hjælp coronakrisens børn”, der skal sikre akut lægehjælp og livsnødvendige vacciner til udsatte børn og unge i 13 lande og på tre kontinenter.

Af mindre sponsorater støtter vi bl.a.: Sejs-Svejbæk Idrætsforening, Silkeborg Golf, Dansk Politihundeforening, Lem Rideklub, Vindinge Boldklub, Silkeborg IF og Viborg Forenede Håndboldklubber.​

Hovedkontor​

Erhvervsvej 2A

8653 Them​

Att. Adm. direktør Christian Paulsen​

cvr_226988616

Regionskontor Jylland & Fyn

Erhvervsvej 2A

8653 Them

Att. Regionsdirektør Kasper Lægdsmand Lauritsen

Regionskontor Nordjylland

Haraldsvej 66A

8960 Randers SØ

Att. Regionsdirektør Jacob Riis Sørensen

Regionskontor Sjælland

Lejrvej 41, 1. sal

3500 Værløse

Att. Regionsdirektør Henrik Olsson