Ledige stillinger

​De primære stillinger i Byggeselskabet PAULSEN er projektledere, byggeledere og kalkulationsmedarbejdere, og deres typiske jobfunktioner omfatter bl.a.: projekt- og byggeledelse, økonomistyring, projektudvikling og tilbudsgivning​​

​Vi søger en Tilbuds- og kalkulationsmedarbejder - søg stillingen og læs mere via Jobindex her.

Praktik

Vi søger bygningskonstruktører og -ingeniører til opstart  i februar og august

Byggeselskabet PAULSEN A/S tilbyder dig, som praktikant, muligheden for at opleve på egen krop, hvorledes teori omsættes til praksis, når du erfarer hvorledes et byggeri udformes skridt for skridt og frem til den opførelse vores bygherre ønsker.

I din praktikperiode hos Byggeselskabet PAULSEN vil du komme i praktik som byggeleder på en af vores byggepladser, hvor du vil samarbejde og sparre med et erfarent projektteam, der rådfører dig under hele forløbet. 

Vi har byggepladser spredt rundt omkring i Jylland og på Sjælland. Vores byggepladser rummer spændende hoved- og totalentrepriseprojekter, som du kan blive en del af i din praktikperiode – også nær din bopæl.

For at du i din praktikperiode får den bedst mulige udvikling gennem forløbet vil dine ansvarsområder tilpasses løbende. Dine ansvarsområder tilpasses henholdsvis i takt med det vurderes at du selv er klar til at varetage dem, og yderligere, efter selve byggefasen dit tilknyttede projektet er i. Således vil din indsats gøre den størst mulige forskel for projektet du er tilknyttet til, men vigtigst af alt, vil dette også betyde en mere værdigivende praktikperiode til dig selv.

Vi bygger for • mennesket livet • fremtiden

Kontakt os hurtigst muligt for at høre nærmere, eller, ansøg praktikpladsen med det samme ved at sende din ansøgning og dit CV til praktik@byg-paulsen.dk – gerne mærket med hvor du helst vil have en praktikplads: Jylland eller Sjælland. Således kan vi bedst udvælge hvem der skal behandle din ansøgning, og derved sørge for at du får hurtigere respons.

Byggeselskabet PAULSEN A/S behandler dine fremsendte oplysninger fortroligt, og efter den gældende lovgivning. 

Læs vores persondatapolitik for uddybende informationer om hvorledes vi behandler din persondata.

Ansøgningerne behandles løbende – vi ser frem til at høre fra dig!

Hovedkontor​

Erhvervsvej 2A

8653 Them​

Att. COO Allan Ernstsen

45026988616

Regionskontor Jylland & Fyn

Erhvervsvej 2A

8653 Them

Att. Regionsdirektør Jesper Quist

Regionskontor Sjælland

Industrivej 3B

4632 Bjæverskov

Att. Sektionschef Torben Petersen