Om os

Byggeselskabet PAULSEN A/S er en mellemstor entreprenørvirksomhed med årelang erfaring indenfor erhvervs-, institutions- og boligbyggeri samt detailbutikker. Vi er din samarbejdspartner, der kan håndtere alle aspekter i en byggeopgave indenfor hoved- og totalentrepriser.

Vores fundament​​

​Byggeselskabet PAULSENs historie går tilbage til 2003, hvor grundlæggeren Christian Paulsen stiftede sin entreprenørvirksomhed på baggrund af specifikke værdier for tillid og ærlighed, høj faglighed i projektstyring og udvikling af totalentrepriser for ejendomsudviklere, samt konkurrencedygtige priser for alle bygherrer - herunder bl.a. boligselskaber og offentlige bygherrer. Christian værnede allerede dengang om at ”en aftale er en aftale” og at alle bygherrer skulle opleve en tillidsfuld og smidig entreprenør, der ville samarbejdet på alle byggesager. Disse værdier følger stadig Byggeselskabet PAULSEN den dag i dag.

I 2003 startede Christian ud ene mand i højsommeren på sin første opgave i Vanløse ved København. Med familien placeret på en campingplads i Holbæk, gik sommeren stærkt med byggeledelse og styring ude på byggepladsen, og byggeriet tog rettidigt form. Og om efteråret, var succesen solidt opført i form af en dagligvarebutik med lejligheder på de øverste 4 etager, og Byggeselskabet PAULSENs første projekt var gennemført.

Efter den varme sommer kom opgaver én efter én og Byggeselskabet PAULSEN blev således mere kendt i området, og flere ejendomsudviklere kontaktede derefter Christian nærmest af sig selv. Den jyske virksomhed var med ét etableret i det sjællandske – og så begyndte Byggeselskabet PAULSEN at vokse.

Vi er kommet langt siden den første opgave i Vanløse og vi er nu etableret i flere områder i Danmark, således vi er tættere på vores kunder og samarbejdspartnere, og ikke mindst for at skabe nærhed til vores medarbejdere rundt omkring i landet.

Byggeselskabet PAULSEN har gennem årene udviklet sig støt, og dét som startede med et lille kontor op under loftet på Ferskvandscentret i Silkeborg – hvor den tilgængelige printer- og kopimaskine deltes i en fælles reception med mange andre iværksættere – er i dag en mellemstor entreprenørvirksomhed med trecifrede millionbeløb i årlig omsætning, og med hovedkontor i Them tæt på Silkeborg i Jylland, samt regionskontor i Værløse på Sjælland.

Vores medarbejdere​

​En stor del af æren for Byggeselskabet PAULSENs ​succes tilskrives at vi fortsat fastholder vores VISION for vores medarbejdere. Vi tror på, at når vores medarbejderstab udvikler sig, så øges vores konkurrenceevne, kundegrundlag og samarbejdspartnere ligeså. Dette er til glæde for hele værdikæden og selskabets målsætninger. Byggeselskabet PAULSENs vision for vores medarbejdere fremgår nedenfor – du kan læse om flere af vores visioner under Visioner.

​Vores medarbejdere vælger Byggeselskabet PAULSEN som deres arbejdsplads, fordi:

  • ​Vi er et danskejet familieforetagende med teamspirit i et højt gear.
  • ​Vi giver hver enkelte medarbejder mulighed for personlig udvikling og ansvar.
  • ​Vi vil inspirere alle medarbejdere på alle niveauer til kreativitet og idéskabelse.
  • ​Vi ønsker styret vækst gennem indsigt, høj faglig udvikling og kompetencer.

​Heraf sørger den flade ledelsesstruktur for, at vi vedholdende ansætter kompetencerige og uddannede kandidater, mens vi stadig opfordrer til efteruddannelse og videreudvikling – for hos Byggeselskabet PAULSEN vokser vi sammen.

Frihed under ansvar er nærmest en usagt lov for os, og det medfører også at man bliver motiveret til at gøre sit bedste, da man hér har hele Byggeselskabet PAULSEN som opbakning.

Vores værdisæt

I sammenspil med vores arbejdsmiljø, har vores virksomhedskultur også en stor rolle. Fællesskabet er her af megen betydning. Hos Byggeselskabet PAULSEN A/S holdes fællesskabet i hævd gennem simple traditioner, bl.a. morgenmad om fredagen og fejring af mærkedage med en personlig hilsen fra ledelsen. Ofte, og når lysten og muligheden forekommer, hygges der med en fyraftensammenkomst før weekenden.

Der afholdes også festlige lokale- og koncernrelaterede fællesarrangementer samt studierejser hvert år, hvor der er mulighed for ski- eller kulturoplevelser på samme tid. Disse traditioner er forstærket af Christian Paulsens eget ønske om at skabe et stærkt socialt fællesskab – hvilket har stor betydning for os alle. 

Se et par udvalgte billeder fra nogle af vores tidligere arrangementer nedenfor:​

Byggeselskabet PAULSEN A/S virksomhedskultur er baseret på et værdisæt for vores medarbejdere, der omfatter:

Arbejdsglæde – Vi skaber sociale rammer, hvor der er plads til at udvikle på vores relationer og styrke vores sammenhold.​

Tillid – Vi stoler på hinanden uden forbehold og udøver frihed under ansvar samt anerkender hinandens stærke sider.​

Ærlighed – Vi er ærlige i vores omgang med hinanden og udmelder tydeligt vores behov og vores mangler, så vi i fællesskab kan komme i mål sammen.​


Vi bygger for • mennesket • livet • fremtiden

Hovedkontor​

Erhvervsvej 2A

8653 Them​

Att. COO Allan Ernstsen

45026988616

Regionskontor Jylland & Fyn

Erhvervsvej 2A

8653 Them

Att. Regionsdirektør Jesper Quist

Regionskontor Sjælland

Industrivej 3B

4632 Bjæverskov

Att. Sektionschef Torben Petersen