Persondatapolitik

Persondata

Persondata, også kaldt personoplysninger, er kort sagt enhver form for information, der kan knyttes til en specifik person, også selvom den pågældende person kun kan identificeres, hvis disse oplysninger bliver kombineret med anden data.

Derfor når du benytter dig af vores hjemmeside, indsamler og behandler vi diverse informationer, der opstår når du tilgår vores indhold og/eller benytter dig af vores services.

I forbindelse med indsendelse af evt. ansøgninger og CV’er, anses begge ligeledes som personoplysninger, og behandles derfor fortroligt samt efter gældende lovgivning. 

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Dataansvarlig er:

Byggeselskabet PAULSEN A/S

CVR nr. 26988616

Erhvervsvej 2A

Knudlund Øst

8653 Them

www.byg-paulsen.dk

Hvilke former for persondata indsamles?

Der indsamles følgende typer persondata når du besøger vores hjemmeside: din geografiske placering, din IP-adresse, samt hvilket indhold du tilgår på vores hjemmeside.


​Hvor lang tid opbevares persondata?

Personoplysningerne opbevares kun i henhold til gældende lovgivning.

Personoplysninger slettes når de ikke længere er nødvendige, men en tidsramme for hvornår dataene slettes kan dog ikke angives, da dette varierer alt efter oplysningstypen der er tale om.


​Hvilke rettigheder har jeg vedrørende persondata?

Du har til enhver tid ret til at få oplyst hvilke persondata der behandles. Ligeledes har du ret til at få rettet forkerte oplysninger, ret til at begrænse behandlingen af personoplysningerne, og ret til at anmode om at dine personoplysninger slettes.

Jf. Persondataloven og Persondataforordningen (GDPR).

Desuden kan du trække ethvert samtykke på at vi må behandle dine persondata tilbage, når og hvis du ønsker. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at skrive til os på mail@byg-paulsen.dk – skriv ’Samtykke til behandling af persondata trækkes tilbage’ i emnefeltet.

Du har ret til at klage over vores behandling af din persondata. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, skal du indgive en klage til Datatilsynet.

Hovedkontor​

Erhvervsvej 2A

8653 Them​

Att. Adm. direktør Christian Paulsen​

cvr_226988616

Regionskontor Jylland & Fyn

Erhvervsvej 2A

8653 Them

Att. Regionsdirektør Kasper Lægdsmand Lauritsen

Regionskontor Nordjylland

Haraldsvej 66A

8960 Randers SØ

Att. Regionsdirektør Jacob Riis Sørensen

Regionskontor Sjælland

Lejrvej 41, 1. sal

3500 Værløse

Att. Regionsdirektør Henrik Olsson