​Erhverv

Erhverv

Sønderbrogade, Horsens

Opførelse af kontordomicil omfattende 975 m² nybyg sat i forlængelse af eksisterende bygning med ombygning af 1.363 m². Projektet er tilbleven i tillid og udviklet i fællesskab direkte med vores bygherre, Roesgaard A/S

Erhverv

AeroNordic, Gedved

AeroNordics nye produktions- og testcenter udfolder sig på i alt 956 m² og rummer 4 konstruktionsafsnit. Hele opførelsen består af følgende elementer: lette facadeelementer og tagelementer, beton huldækselementer...

Erhverv

AAB Vesterport, Horsens

Parkeringsanlægget på 1.000 m² og fælleshuset på 200 m² er opført i gårdrummet ved AAB’s afdeling Vesterport. 

Parkeringsanlægget har i alt 44 p-pladser fordelt med to indkørsler. De to separate indkørsler optimerer både muligheden for flest mulige p-pladser og udgør ligeledes en mindre anledning til trafikkaos. Fokus på opførelse har været at give plads til leg og ophold.

Erhverv, Institution, Boliger

House of Industry, Viborg

Opførelsen navngivet House of Industry kommer til at danne rammerne for bl.a. Aarhus Maskinmesterskole, Mercantec, Viborg Erhvervsråd og Center For Industri. Desuden vil bygningen rumme et iværksættermiljø, kontorhotel, fælles møde- og konferencefaciliteter, og have fire penthouseboliger øverst.

Erhverv

Lucernevej (Petworld og Thansen), Randers

I butiksområdet i den nordvestlige del af Randers bygger vi lokaler der skal huse salgs- og baglokaler til to nye butikker. På grunden lå i forvejen en bygning på ca. 700 kvadratmeter, som blev revet ned for at gøre plads til de nye butikker.

Erhverv

Affaldscenter Tandskov, Silkeborg

Opførelse af ny sorterhal. 

Bygningen anvendes til sortering og midlertidig oplagring af brandbart og ikke brandbart affald, som metaller, glas, papir, pap, plast med mere.​

Erhverv, Boliger

SlotsArkaderne, Hillerød

Projektet omfatter ny H&M butik på 2.400 m² i 2 etager, hvoraf 300 m² ligger i det eksisterende SlotsArkaderne. H&M sammenbygges med både SlotsArkaderne og den nyklassicistiske bygning fra 1895 mod gågaden Slotsgade 25, der tilbageføres i oprindelig stil med kvaderpuds. 

Erhverv

Expedit, Hadsten

Ved opførelse af lagerhaller er der til den ene hal gravet ud i en 6 meter høj skrænt, fordi gulvniveauet skal passe med kældergulvet i eksisterede bygning. I begge haller er der reollagerbygning, og der er bygget kontor og velfærdsfaciliteter i to plan på i alt 100 m². 

Erhverv

Jem & Fix, Fredericia

Den nye Jem & Fix butik er beliggende 600 meter tættere på midtbyen end den gamle butik, og ligger i en del af byen, der er udlagt til butiksområde. Den er bygget sammen med nabobygningen IDÉmøbler, og er generelt en butik som de andre Jem & Fix butikker

Erhverv

Gadebjerg Centret

Butikken er beliggende i den sydlige del af byen, og placeringen er valgt, så det er nemt for kunder at komme dertil. Bygningen består af glatte hvide betonsandwichelementer som facader, hvor den ene langside er midlertidigt udført med sinusplader, som demonteres ved anden etape, når bygningen udvides.

Erhverv

Gjern Genbrug, Silkeborg

Opførelsen omfatter en genbrugsplads med tilhørende opsynshus, og udendørsarealet er udformet for maksimal plads og manøvrering for små som store biler, med og uden trailer og er belagt med coloc sten. 

Byggeriet omfatter i alt ca. 1000m2

Erhverv

Jyske Bank Data Kontorhus, Silkeborg

Et arkitektonisk flot bygningsværk, med mange lækre detaljer og udformninger. Bygningen rummer kontorpladser, møderum, fælles faciliteter og køkken til 150 ansatte. Kontorerne er placeret rundt om et centralt gårdrum, med små bede, og med glaskunst placeret midt mellem fliserne.

Erhverv, Boliger

Fortkaj, Nordhavn

Opførelse af 3-5 etagers boligkarré med 53 boliglejemål og 2 erhvervslejemål i stueplan, opført i materialer i høj kvalitet. Af det samlede areal, udgør erhvervsdelen 219 m², og kælderen udgør 445 m², og indeholder pulterrum, cykelparkering og teknikrum.

Erhverv

Øster Bordingvej 3 (Super Brugsen), Silkeborg

Butikken er opført, så den er lys og imødekommende. Den er funktionel, og har god plads mellem hylderne, og det ”nedsænkede” loft, gør butikken hyggelig at være i. Der er indsat inventar, som gør det let for kunderne, at nå varerne, og materialer der er anvendt, er af høj kvalitet.

Erhverv

Heimdalsvej, Frederikssund

Det eksisterende areal er beliggende i et stort boligområde, og har tidligere været anvendt til foreningslokale. Det ønskede areal er nu blevet totalrenoveret med nye gulve, vinduesfacader, vægge, lofter, elinstallationer samt varme genvindingsanlæg, gulvvarme, sanitet m.v.

Erhverv

Mercedes Bilhandel, Slagelse

Byggeselskabet Paulsen A/S forestår såvel projektering, al myndighedskontakt samt al projektstyring i totalentreprise i forbindelse med Ejner Hessel Sjællands renovering af diverse bilsalgshuse ifht. de nye bygningsindretnings –samt facadeopretningskoncepter for koncernen.

Erhverv

KPMG-huset, Vejle

Byggeselskabet Paulsen A/S forestår i totalentreprise, opførelsen af det nye firma domicil for revisionsfirma KPMG i det nye liberale erhvervsareal i den nordlige ende af Vejle, kaldet Lysholtparken.

Erhverv, Boliger

Amagerbrogade 56, København

Byggeopgaven består i en nedrivning af den eksisterende bebyggelse –samt ny opførelse af kombineret butiks og boligbyggeri i 5 etager med 3 stk. selvstændige erhvervslejemål i stue og delvist i kælderetagen, samt 8 stk. selvstændige velindrettede beboelseslejligheder med tilhørende udvendige opholds og parkeringsarealer på en af de mest befærdede indfaldsveje...

Erhverv

DSB Produktion, Aarhus

Byggeselskabet Paulsen A/S forestår i totalentreprise rest projektering af de bygningsmæssige ændringsarbejder med etablering af et moderne og funktionsdueligt motorværksted for de nye lyntog IC4 i en eksisterende remise på adressen Sonnesgade 21 midt i Århus

Erhverv

Sonofon, Maribo

Byggeselskabet PAULSEN A/S forestår i hovedentreprise opførelsen af såvel tilbygning til den eksisterende bebyggelse for etablering af nyt reparationsværksted for mobiltelefoner, etablering af ny og udvidet personalekantine, samt nyindretning af eksisterende lager med etablering af sikrede lagerrum, nye toiletter og kontorrum samt udførelse af en ny p-plads med tilkørselsveje – herunder nye kloakeringsforhold m.m.

Erhverv, Boliger

Kastanjehaven, Vanløse

Byggeselskabet Paulsen A/S har i totalentreprise opført dette bymæssigt velbeliggende erhvervs- og boligbyggeri på en af de få tiloversblevne grunde i bymidten i Vanløse.

Bygningen består af to erhvervslejemål og 16 større private boliger. Endvidere opføres en kælder med plads til depot og renovationsrum for boligerne samt lagerrum for butikkerne.

Hovedkontor​

Erhvervsvej 2A

8653 Them​

Att. Adm. Direktør Christian Paulsen​

45026988616

Regionskontor Jylland & Fyn

Erhvervsvej 2A

8653 Them

Att. Regionsdirektør Jesper Quist

Regionskontor Sjælland

Lejrvej 41, 1. sal

3500 Værløse

Att. Regionsdirektør Søren Lous Kemp