Pressemeddelelse: CFO – Økonomichef ansat (21. januar 2021)

Sund vækst og en oprustning på flere fronter stiller nye og større krav til Byggeselskabet PAULSEN A/S og koncernens administration.

Den 1. december 2020 tiltrådte Steffen Tang Lystbæk stillingen som CFO - økonomichef hos Byggeselskabet PAULSEN A/S & de hermed forbundene koncernselskaber.

Paulsen Koncernen & Byggeselskabet PAULSEN A/S er en voksende virksomhed, hvor væksten fortsat øges på Sjælland og omkring Midtjylland. Men der arbejdes også målrettet med at søge nye markeder for projekter syd for Horsens og over til Fyn.

Idet vi er inde i en positiv udvikling hvor vi hele tiden ønsker at optimere og sikre koncernens fremtid har vi valgt at ansætte Steffen i en nyoprettet stilling, til at videreføre og styrke vores interne digitale redskaber og sikre den positive udvikling af vores økonomiske og administrative processer.

”Steffen har en stor og vigtig erfaring, som vi kan gøre brug af, efterhånden som vi udvikler vores forretning. Vi går en spændende tid i møde med mange nye projekter, og jeg er glad for, at jeg nu kan trække på Steffens viden og erfaring”, udtaler Adm. direktør Christian Paulsen.

Steffen Tang Lystbæk kommer fra en stilling som selvstændig revisor og CFO-Business Partner for SMV-virksomheder, og har tidligere været CFO i en restaurantkæde og hos en FMCG-producent, samt haft flere ledende stillinger i Salling Group.

Steffen er uddannet Registreret Revisor fra Aarhus Universitet.

Entreprenør- og byggebranchen er ikke helt ny for Steffen, så det afskrækker hverken Christian eller Steffen. ”Byggeselskabet PAULSEN A/S og de koncernrelaterede selskaber er en meget interessant virksomhed, som opererer i en meget spændende og omskiftelig branche, hvor rettidig omhu og parathed er vigtig. Jeg glæder mig til at lære branchen endnu mere at kende og til at være med på holdet, hvor jeg kan medvirke til at virksomheden flyttes til ”next level”, udtaler Steffen.

Henvendelse kan rettes til:

CFO Steffen Tang Lystbæk kan træffes på +45 30322037 eller stl@byg-paulsen.dk

Adm. direktør Christian Paulsen kan træffes på +45 30326010 eller cp@byg-paulsen.dk

Hovedkontor​

Erhvervsvej 2A

8653 Them​

Att. COO Allan Ernstsen

45026988616

Regionskontor Jylland & Fyn

Erhvervsvej 2A

8653 Them

Att. Regionsdirektør Jesper Quist

Regionskontor Sjælland

Industrivej 3B

4632 Bjæverskov

Att. Sektionschef Torben Petersen