​Pressemeddelelse: Christian Paulsen og familie sælger ud af sine aktier i Byggeselskabet PAULSEN A/S (11. august 2023)

Efter en langsigtet planlægning omkring generationsskifte i Byggeselskabet PAULSEN A/S, er tiden nu kommet til at tage de første skridt, til at sikre en fortsat styrkelse og udvikling af Byggeselskabet PAULSEN A/S.

Som første del af flere steps, i det planlagte generationsskifte, glæder vi os over at byde Allan Bamberg Ernstsen velkommen, i en nyoprettet stilling som COO i Byggeselskabet PAULSEN A/S.

Allan har solid erfaring fra entreprenørbranchen, bl.a. fra CASA, Hoffmann, Pihl & Søn og har gennem de seneste knap 3 år været direktør og medejer i byggevirksomheden EEbyg ApS.

Allan starter hos Byggeselskabet PAULSEN A/S den 1. september 2023, hvor han løbende skal overtage den daglige drift, så ejer og CEO Christian Paulsen i højere grad kan fokusere på udviklingen af selskabet. Allan får base i det midtjyske på hovedkontoret i Them, ved Silkeborg, og vil få ansvaret for alle projekter i hele landet.

Allan får dermed ansvaret for en årsomsætning på mere end 300 mio. og 35 projektmedarbejdere fordelt på kontorer i henholdsvis Them, og Værløse tæt på København.

I forbindelse med tiltrædelsen som COO, indtræder Allan også i ejerkredsen af Byggeselskabet PAULSEN A/S.

Vi glæder os til at byde Allan og hans familie velkommen i ejerkredsen af Byggeselskabet PAULSEN A/S.

Yderligere information:

For yderligere informationer kan Christian Paulsen kontaktes på cp@byg-paulsen.dk. 

Hovedkontor​

Erhvervsvej 2A

8653 Them​

Att. COO Allan Ernstsen

45026988616

Regionskontor Jylland & Fyn

Erhvervsvej 2A

8653 Them

Att. Regionsdirektør Jesper Quist

Regionskontor Sjælland

Industrivej 3B

4632 Bjæverskov

Att. Sektionschef Torben Petersen