At være i praktik hos Byggeselskabet PAULSEN (8. marts 2021)

Praktikanten Mathias har været tilknyttet Hornbækhave-projektet siden januar og har lidt indsigt at dele ifm. den første tid:

”Min første dag bød på frostvejr, og som for alle i byggebranchen, var vi udfordret af frosne vandrør i skurvognene. Jeg fik derfor hurtigt min første arbejdsopgave: at få taget en dialog med vores leverandør på mandskabsvognene. En yderst spændende og tidspresset opgave, samt en situation, som jeg aldrig havde stået i, og som ikke læres i en skolebog. Projektlederne hos BP var utroligt gode til at hjælpe og rådgive om, hvordan situationen bedst løses, men lod mig selv stå for kommunikation og koordinering.

Generelt har jeg haft en stejl læringskurve i tiden hos BP, hvor jeg har været involveret i alt fra ugentlige byggemøder til vandskader, samt løbende koordinering med fagentreprenørerne. Alt i alt har dette praktikforløb hos BP været med til at vise mig, at jeg har valgt den rigtige karrierevej, og glæden ved at komme ud på byggepladsen er kun er vokset.

Til sidst vil jeg gerne takke Jess, Phillip, Jens, Søren, Henning og Henrik for et vellykket praktikophold, og kan kun sende de varmeste anbefalinger til kommende praktikanter hos Byggeselskabet PAULSEN.”​

Hovedkontor​

Erhvervsvej 2A

8653 Them​

Att. COO Allan Ernstsen

45026988616

Regionskontor Jylland & Fyn

Erhvervsvej 2A

8653 Them

Att. Regionsdirektør Jesper Quist

Regionskontor Sjælland

Industrivej 3B

4632 Bjæverskov

Att. Sektionschef Torben Petersen